1. DE VISPAS 

Om in Nederland te vissen heb je meestal een VISpas nodig. Dit is tevens het bewijs van lidmaatschap van je hengelsportvereniging. Hier bij de winkeltjes, Tropica en bij de Bruna kun je de VISpas kopen van de lokale hengelsport vereniging.

2. HENGEL  

Je kunt kiezen uit een telescoop- of oversteekhengel. Een Fishbait telescoophengel is goedkoop, de oude vertrouwde Bamboehengel is er zelfs al vanaf €3,99 inclusief snoer en kikkerbuisje De Telescopische hengels zijn verkrijgbaar in 3 of 4 meter. Met een Mitchell oversteekhengel kun je naar wens tijdens het vissen de hengel eventueel inkorten of verlengen. Hoe langer je hengel, hoe verder je uit de oever kunt vissen. De lijn wordt via een connector aan het ingebouwde elastiek in de top bevestigd. Zo heb je een extra schokbreker als er ineens een heel dikke vis aankomt.

3. KANT & KLAAR TUIGJE 

Als je voor de eerste keer gaat vissen, is het makkelijk om een kant-en klaar vistuigje te kopen. Kies voor een slanke dobber van 0,5 tot 1.5 gram voor stilstaand water; voor stromend water kies je een boller model van 1 tot 3 gram. De tuigjes zijn verkrijgbaar met diverse modellen dobber, lijndikte en maat van de haak, stel je eigen set van 3 samen voor een speciale actie prijs!

4. ACCESSOIRES

Een hakensteker voor het onthaken van de vis, een peilloodje voor het peilen van de diepte, een madendoosje (pas vullen als je gaat vissen) extra haakjes of onderlijnen, een doosje lood, een extra tuigje. Natuurlijk is een simpel klap schepnetje makkelijk als die ene hele grote jou aas vind! Een opvouwbaar krukje of viskist bieden zitcomfort!

 

Contact

Globe Fishing
gevestigd in "de winkeltjes" 
Torenstraat 6
Winkelcentrum Zeewolde

Laatste blog's

Onze Producten